Menu

wellness arrangement boeken online

wellness behandeling boeken online

Hoe Kan Je Pijnloos Ontharen ?

epileren van haar
Ontharing wordt ook gedefinieerd als het verwijderen van ongewenst haar, zoals schouders, armen, benen, borst, lies en rug. Maar hoe kan dit pijnloos gebeuren?

Welke methode kies je het beste?

Als je je scheert wordt alleen het zichtbare gedeelte van het haar verwijderd. Bij depileren wordt de haarwortel met rust gelaten en bij epileren daartegen wordt ook de haarwortel verwijderd. Dit kan door de verstoring van de haarwortel een tijdelijk of permanent resultaat tot gevolg hebben. In het geval van oppervlakkig ontharen, blijven de haarwortels intact waardoor het haar weer terug groeit. Daarom heeft deze behandeling geen permanent resultaat en moet er pijnloos ontharen opnieuw worden onthaard. Je kan in principe elk deel van je lichaam ontharen. Je kunt hiervoor een epilator,depilator of een scheermesje in combinatie met een ontharingscréme gebruiken.
Meestal zijn er verschillende redenen om te ontharen. Terwijl er in sommige landen scheren een teken is van zuiverheid, staat in onze westerse cultuur de esthetiek op de voorgrond. Je laten ontharen is vaak een onderdeel van een schonnheidsverzorging.

Welke lichaamsdelen kan je ontharen ?

De meest voorkomende gebieden om te ontharen zijn de oksels, de benen en het hoofd. Echter wordt ook de neus,oren,borst en intieme zones onthaard. Zwemmers,atleten,bodybuilders en fietsers laten deze gebieden meestal ontharen.Wegens meische redenen is ontharen meestal niet nodig. Haar heeft zelfs een beschermde functie voor het lichaam. Ze vangen de kleine deeltjes op zodat er voorkomen wordt dat deze opgenomen worden door het lichaam. Alleen maar bij een operatie of een chirurgische ingreep kan het mogelijk zijn om te ontharen

Hoe kan je het beste ontharen?

Ontharen kan je in een schoonheidssalon doen of thuis. De meest voorkomende methode van ontharen is scheren. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen nat scheren en droog scheren met een elektrisch apparaat.Als men nat scheert wordt er een bepaalde hoeveelheid ontharingscréme of scheerschuim op het lichaam aangebracht. Vervolgens wordt een scheermesje gebruikt.
Een andere mogelijkheid is het gebruik van een chemische ontharingscrème. Deze créme bevat bepaalde stoffen, Een van deze speciale stoffen breekt de eiwitten af in het haar, Waardoor het haar dat aan de oppervlakte van het lichaam zit wordt afgebroken. Hierbij blijft de haarwortel intact Deze werkwijzen kunnen gemakkelijk worden uitgevoerd en zijn meestal pijnloos.
Als alternatief kun je epileren met een epilator, waarbij je voor een langere tijd of permanenet van de ongewenste haren af komt. Echter is deze methode niet helemaal pijnloos.

Een Rustgevende MassageMasseren is een van de meest populaire spa-behandelingen. Daarom wordt er een scala aan rustgevende massages aangeboden.Massages hebben veel positieve effecten. Ze ontspannen de spieren, stimuleren de bloedsomloop, verlichten pijn, verzachten littekens en verklevingen, verlagen de bloeddruk en hartslag, verbeteren wondgenezing en ontspannen de huid en het bindweefsel. Maar de psychisch profiteer je het meest van een massagekuur, omdat het de stress in het alledaagse leven helpt te verminderen.

Welke soorten massages zijn er?
De bekendste vorm van massage is de klassieke, zoals de Thaise massage,borstelmassage,lymfedrainage en sportmassage. Maar er zijn nog massa's meer massagevormen die bijdragen aan het welzijn,zoals de Deep Tissue massage,de Qi massage,vier handenmassage en elektrische massage.

Wat Is nu juist een elektrische massage?
Bij een elektrische massage verstaan we een massage met behulp van elektrische apparatuur, zoals apparaten om je voeten te masseren,massage stoelen en massage banken. Het massage-effect word gemaakt door trliingen en druk van het apparaat. Net als de traditionele elektrische massage stimulators, helpt het de spierspanning verlichten en de bloedsomloop te stimuleren.

Wat doet een massage stoel?
Een massagestoel biedt diverse massages. Met een afstandsbediening kunnen diverse massages op verschillende niveaus worden ingesteld. Massagestoelen zijn vaak te vinden in wachtruimtes of hotels, bijvoorbeeld op de luchthaven. Hier zijn ze voorzien van een muntgleuf en kunnen worden gebruikt voor een klein bedrag. In tegenstelling tot de traditionele massage is voor deze massage geen persoon nodig. De stoel masseert de gebruiker. De rugleuning en de zitting zijn zo speciaal gemonteerd dat ze kunnen bewegen. Tijdens de werking van het apparaat bewegen deze elementen naar voren en oefenen langzaam een aangename druk uit. Een gerichte massage is hierbij niet mogelijk, maar de heupen en de rug worden helemaal gestimuleerd en er ontstaat een betere doorbloeding en men ontspant. Na een lange dag in de auto of op kantoor kan een sessie in de massagestoel heel aangenaam zijn.
Ondertussen zijn er autofabrikanten die hun voertuigen aanbieden met speciale massage stoelen.

Wat zijn de voor- en nadelen?
Een vervanging voor ieamnd echt zijn ze massage helaas niet. Ze hebben ook het nadeel dat ze niet doelgericht en individueel werken. Daardoor worden specifieke probleemgebieden vaak niet goed behandeld. Maar goede apparatuur van voldoende kwaliteit zijn heel goed in staat om ontspanning te bieden. Wie gebruik maakt van elektrische massages, zou met een paar belangrijke dingen rekening moeten houden. Zo is het beter om massagepads op het lichaam aan te brengen, wanneer dit voledig droog is, omdat vocht het gewenste effect beïnvloed. Lijdt men aan gezondheidsproblemen, zoals hoge bloeddruk, allergieën of huidziekten, is het raadzaam om eerst een arts te raadplegen voor het gebruik.
Het is niet toegestaan elektrische stimulators toe te passen bij hartproblemen,koorts of bij zwangerschap.

Alle Info Over Laserontharen

Om voor altijd van ontsierende haartjes op je lichaam af te komen, kun je overwegen om laserontharing te ondergaan. Met een laserontharing kunnen haartje die donkerder zijn dan jouw huid definitief worden verwijderd.

Waar wordt laserontharing op toegepast?
Laserontharing wordt daar toegepast waar ongewenste haartjes zitten, zoals op gezicht,benen,rug en oksels. De haartjes moeten wel een pigment hebben en niet grijs,lichtblond of wit. Ze moeten dus makkelijk zichtbaar zijn op huid. Ook is het belangrijk dat de huid niet gebruind is door de zon of de zonnebank.
hair removal cream for men

Door wie laat je een laserontharing doen?
Voor zo een soort van ontharing kun je terecht bij een laserspecialist, die werkzaam is in een laserinstituut of lasercentrum. Omdat er meerdere behandelingen gaan nodig zijn,is het effectief om een laserinstituut in de nabije buurt te zoeken

Hoe werkt laserontharing?
Laserontharing gebeurt met behulp van laserlicht. Laser licht komt uit een pistoolvormige laser die werkt op een speciale golflengte. De laser reageert op de pigemnten in het haar, waardoor er verwarming van het haar ontstaat. De warmte straalt uit naar het haarzakje, waarop het haarzakje compleet kapotgemaakt wordt. Op deze manier kan er geen nieuw haar meer terug groeien en worden de achtergebleven haartjes na circa één tot anderhalve week definitief uitgestoten.

Hoe vaak moet je laserontharing herhalen?
Na 4 tot 6 behandelingen kun je zeggen dat het te behandelen gebied compleet is onthaard. Er zijn meerdere behandelingen nodig, omdat niet elke haarjte op je lichaam tegelijkertijd groeit. Voor een succesvolle laserontharing is het belangrijk dat alle haarzakjes zijn verdwenen, zodat er geen nieuwe haartjes meer kunnen groeien. Een laserontharing wordt normaal gezien om de zes tot acht weken herhaald.

Wat kost laserontharing?
De prijzen per behandeling veschillen vanaf 80 euro tot 195 euro, De ontharing van de bovenlip is het voordeligst en de bikinilijn is het duurst. Een vrouw kan bij de zorgverzekeraar een vergoeding ontvangen voor laserontharing in het gezicht.

Wat zijn de risico's verbonden aan laserontharing?
Om te beslissen of je niet overgevoelig bent voor laserontharing, wordt het eerst getest op jouw huid. Als na drie weken de laserontharing op het proefgebied volgens de regels blijkt aan te slaan, kan je verder gaan met de behandeling. Je huid zal in eerste instantie reageren op de behandeling met een soort kippenvel. Dit trekt na een paar uur weer weg.
Na een okselontharing te laten doen kun je een andere geur dan voorheen ruiken. Dit kun je tegengaan met tal van producten op natuurlijke basis.
In een enkel geval kan het zijn dat een laser

Wellness Behandeling In 2 Minuten

Heb je er wel eens aan gedacht om op 2minutes2book.nl te kijken? Er bestaan tegenwoordig honderden manieren om heerlijk te ontspannen én er ook nog mooier en gezonder van te worden. Je kunt bijvoorbeeld je huid laten scrubben, peelen, ontharen of een
weldadige massage therapie nemen... Je kunt er zo gek nog niet opkomen of zo’n behandeling wordt wel ergens aangeboden. Het is allemaal zo geweldig! En de voorpret begint al bij 2minutes2book.nl. Want op deze site vind je
altijd iets van je gading en je krijgt vaak nog korting ook!

We hebben het druk en daarom laten we ons graag verwennen. Het aanbod van beauty-, health- en wellnessbehandelingen op 2minutes2book.nl groeit dan ook heel erg. Het voordeel van 2minutes2book.nl is dat je heel makkelijk behandelingen
met elkaar kunt vergelijken, waardoor je de beautybehandeling vindt die bij jou past.Of je nu iets zoekt voor je gezicht, je lichaam of je haar, je vindt het op 2minutes2book.nl! Het aanbod
op 2minutes2book.nl is niet alleen heel groot, maar ook overzichtelijk. Je kunt thuis of op je werk de leukste beauty-aanbiedingen lekker snel zoeken en boeken.

De web site is heel overzichtelijk, zodat je al gauw iets vindt waar jij zin in hebt. Een stralende huid, een slank lichaam, mooie handen en voeten liggen nu binnen handbereik. Op 2minutes2book.nl kun je in een handomdraai
de behandeling vinden die je zoekt. Geniet ervan

My Website

Customizing your website is easy. Just login and point your mouse at any content block on the page and an editor will come up allowing you to change or delete it.

To add more content, change your theme, or access other features, explore the toolbar at the top of the page.